Qui som

Lluis_i_Ari_041

  Els Fogons de la Joana som una empresa familiar creada amb il·lusió  el 2012   a partir de les inquietuds i trajectòries personals de cadascun dels integrants amb l’objectiu de posar més consciència en la nostra alimentació i donar a aquesta part de la vida la importància que es mereix.

El nom de l’empresa fa honor a la Joana Pararols, la nostra cap de cuina amb més de 20 anys d’experiència en cuina vegetariana.

Ens agrada ampliar el nostre coneixement i creativitat a través d’una activitat tan rica com és la cuina, amb la seves olors, textures i colors.

Ens agrada la idea de potenciar la salutogènesi –generar salut- no només quan estem malalts sinó com a forma habitual de cuidar el nostre equilibri corporal i mental.

Volem transmetre la cultura familiar, els ritmes anuals de la nostra tradició a través de tallers de cuina en família per a cada moment: fer coques de Sant Joan, bunyols de Quaresma, mones de Pasqua…i també donar a conèixer tradicions culinàries d’altres cultures, ocasionalment fusionar-les amb les nostres i així enriquir-nos a molts nivells.